Meny
Hjem
Vi trenger sjåfør!
Sjåførformidling
Medlemsfordeler
Gjestebok
Samarbeidspartnere
Annonser
Info
Kalender
Tips
WebButikk
Bilder
Login
Trenger du russebuss-sjåfør til korte eller lengre oppdrag?
Ring vår vakt-telefon: 40 06 38 38 !


Nyheter 1. april 2007 av: Jan-Ole Høllo

P.I.M.P  ME

Vi er 26 jenter fra Bergen som om en måned kommer til å rulle rundt i vår elskverdige russebuss.

Vi skal, i samarbeid med ibergen.no la dere ta del i vår russetid!P.I.M.P  MEDe fleste av medlemmene av bussen går på Fana Gymnas, men vi har også medlemmer fra andre skoler, der i blant BHG, Akademiet og Sonans.

Bussen vår er en Scania 1992- modell, som går som en kule. Den er i god teknisk stand, så vi tror, og håper at vi kommer gjennom russetiden uten problemer. Det at den er såpass ny, faktisk en av de nyeste russebussene,er en stor fordel for oss.
Bussen har tidligere vært russebuss for en guttegjeng i Oppegård i 2006, og før det gikk bussen som rutebuss for Norges Busser.

På siden kommer det til å bli lagt ut blogger, bilder og videosnutter i tiden fremover, og under russetiden.

Så da er det bare å følge med!

Artikkel på iBergen.no: http://pub.tv2.no/nettavisen/ibergen/article951394.ece

Sjekk ut bussen vår :
http://www.meside.no/Default.aspx?documentId=2&userId=33184
Nyheter 31. mars 2007 av: Jan-Ole Høllo

GOD PÅSKE


Vi i Russebuss.no ønsker alle våre medlemmer og brukere en fortreffelig påskeferie.


Nyheter 31. mars 2007 av: Jan-Ole Høllo


Forbereder kjempestor russefest

Østfolds største russearrangement i 2007 blir på Fredriksten festning 30. april. Russen som har leid åtte politifolk som vakter, lover å holde orden. Festen fortsetter i sentrum natt til 1. mai.


ALEX ROSÊN HAR SAGT JA TIL Å KOMME FOR Å DØPE HALDEN-RUSSEN OM ETTERMIDDAGEN MANDAG 30. MAI. DETTE ARRANGEMENTET FÅR FORELDRE OG SØSKEN OGSÅ LOV TIL Å OVERVÆRE.Lover å rydde
- Vi har tenkt å sørge for at det er ryddig etter oss. Det var bra her etter fjorårets arrangement, og vi skal sørge for at det ser enda bedre ut etter oss i år, lover Caroline Fuglevig, som forteller at det er russestyrene ved Halden videregående skoles avdelinger på Porsnes og Risum som har arrangementet.
Den årlige russedåpen på Fredriksten festning etterfølges av konserter og fest på Place d''Armes utover kvelden.
- Festen på festningen varer fram til klokka 23.00, for etter dette får vi ikke lov til å være her lenger.
- Blir det overnattinger her?
- Ikke i regi av oss. Kan hende står det noen russebiler igjen på parkeringsplassene her, men dette er ikke en del av vårt arrangement, sier Henrik Forsstrøm, som er russepresident ved avdelingen på Porsnes.
Det har vært en del hendelser i forbindelse med større russefester i Norge. Etter fjorårets arrangement natt til 1. mai på festningen anmeldte ei russejente fra Moss to ukjente gutter, også de russ, for voldtekt. Politiet har fått flere tips om at gjerningsmennene kan være russ fra andre kanter av landet enn Østfold.

Les mer her: Forbereder kjempestor russefest   Halden Arbeiderblad
Nyheter 30. mars 2007 av: Jan-Ole Høllo
Eksamen bør flyttes
Russestyret og skoleledere er enige om at russefeiringen går ut over eksamen. Men de er uenige om hvordan problemet skal gripes an.

 En kronikk i Aftenposten i går skriver tre medlemmer av Norsk Skolelederforbund at russefeiringen er ute av kontroll, og at elever får dårligere eksamensresultater på grunn av russetiden. De mener kombinasjonen av fest, lite søvn og manglende konsentrasjon om skolearbeidet er ødeleggende for elevene.


 

Hele saken  aftenposten.no / oslopuls

 
Nyheter 30. mars 2007 av: Jan-Ole Høllo

Rocco-sex til russenDokumentaren «Pornostjernen» om Rocco og jentene hans bør vises til russen, mener flere.


En av pådriverne for å vise denne til årets russ er ingen mindre enn likestillings- og diskrimineringsombud, Beate Gangås, skriver Dagbladet.


Thomas "Rocco" Hansen signerer russebryst  i Trondheim.


- Vi ser gjerne at filmen blir vist for elever i den videregående skole. Men det holder ikke å vise filmen. Den må følges opp med et pedagogisk opplegg, sier hun til avisen.


Kilde : nettavisen.no   Hele saken

Nyheter 30. mars 2007 av: Jan-Ole Høllo

Rocker opp russenMetallica var gudene som inspirerte Haslum-spiller Dennis Hermansen til å starte band med barndomskompisene. Nå har russen fått dilla på håndballspillerens musikkbeat.I Trikkehallen på Kjelsås skriver og mikser 17-åringen låter for russen. En jentebuss i Oslo, som har fått låten sin, har allerede bedt om en til. I tillegg venter fire til fem busser på sin russesang. Det er liten tvil om at Dennis Hermansen kommer til å høres på Tryvann denne våren.


– He he. Jeg får jo håpe på det. Det er spesielt moro å spille egne låter som jeg har skrevet selv, sier 17-åringen, som rapper på norsk mens bandlåtene er på engelsk.


Kilde : budstikka.no     Hele saken >>

Nyheter 29. mars 2007 av: Anders Venaas
Russefeber natt til 17. Mai


PRESSEMELDING


Verdens to største DJs til Norge


 


 


Onsdag 16. mai 2007 er det klart for tidenes største russeparty i Hangar 4 på Fornebu. På scenen står Karpe Diem, Erik & Kriss, Jackass, samt verdens to største DJs; Bob Sinclair og DJ Tiesto.


Dagen før 17. mai samles over 8 000 russ fra hele landet for å feire avslutningen på russetiden. Det blir en stor fest, og fra scenen vil både norske og internasjonale artister underholde årets russekull.


 


For aller første gang skal verdens to største DJ’er stå på en og samme scene.


Nederlandske DJ Tiesto innehar tittelen som verdens beste DJ tre år på rad, og betegnes av de fleste som guden innenfor denne sjangeren. To dager etter Norgesbesøket spiller han solo for 25 000 mennesker i Belgia under sitt konsept ”Elements of Life”. Franske Bob Sinclair har i løpet av det siste året hatt ikke mindre enn tre gigant-hits over hele verden med låtene ”World Hold On”, ”Love Generation” og sist men ikke minst ”Rock This Party”. Bob Sinclair ble under verdens største musikkmesse Midem nylig kåret til verdens beste DJ i 2007.


 


I tillegg til DJ Tiesto og Bob Sinclair er den foreløpige bekreftede artistrekken som følger:


Jackass (US) - gutta som har opplevd en enorm suksess både i Europa og USA ved å ta begrepet ekstrem-TV tre skritt lenger enn noen andre,  plateaktuelle Erik & Kriss, og Karpe Diem - for tiden Norges mest populære hiphop duo.


Russefeber 2007 innehar den største lyd, lys, scene og kameraproduksjonen som noensinne er gjort på et russearrangement.


Det totale produksjonsapparatet består av over 350 personer.


 


For ytterligere informasjon besøk våre websider på www.russefeber.com, eller kontakt med daglig leder Patrick Herman Pintzow, 900 600 05 / patrick@playevent.no

Nyheter 28. mars 2007 av: Jan-Ole Høllo
 Sex med 17 russ på 17 dager

Russens knutereglene når nye høyder. I år belønnes de for daglig sex foran vitner.


Like sikkert som at det blir varmere i været, spretter røde, blå og sorte russ frem hver vår. Knuteregler for årets avgangselever er sluppet, og inneholder en rekke gamle klassikere, som blant annet belønning for våkedøgn og å sitte under pulten en hel skoletime.kilde ibergen.no  nettavisen  Sex med 17 russ på 17 dager

Nyheter 28. mars 2007 av: Jan-Ole Høllo


En farefull tid


Russeferingen begynner å nærme seg for tusenvis av avgangselever i landet. Men avlsutningen på grunnskolen er ikke like bra for alle. ¨Nå oppfordrer Folkehelseinstituttet at kommunehelsetjenesten skal ha en viktig med samtale om risiko før russefeiringen setter inn.


Etter de mange meningokokktilfellene (hjernehinnebtennelse red. anm.) blant russ tidlig på 1990-tallet satte kommunehelsetjenesten inn ekstra forebyggende tiltak over­for avgangselevene i videregående skoler i tiden før russefeiringen, skriver Folkehelseinstituttet.


På grunn av sin alder, og russefeiring, har russen økt risiko for å få hjernehinnebetennelse, og Folkehelseinstituttet anbefaler at kommunehelsetjenesten fortsetter med sin forebyggende og helsefremmende innsats overfor russen. Foruten meningokokk medfører feiringen visse helserisikoer når det gjelder smittsomme sykdommer, ulykker og alkoholrelaterte risiko­situasjoner. Det er naturlig at helsepersonell tar opp disse forholdene med avgangselevene før de starter russefeiringen og gir råd om hvordan risiko kan begrenses, skriver Folkehelseinstituttet.


kilde ringblad.no  Les hele saken


Nyheter 26. mars 2007 av: Jan-Ole Høllo
Russeshow hjelper krisesenter

Musikk, dans og lokal parodi: Rødrussen i Sandnessjøen lover et allsidig show til støtte for krisesenteret.


Det er flott at vi har en institusjon som krisesenteret. Det er en situasjon alle kan komme i; at de trenger noen å snakke med.


Det sier Tonje Nermark, president for årets rødruss i Sandnessjøen. Torsdag er hun en av rundt femten russ som deltar i showet som de setter opp på Brygga storstue. Formål: Skaffe penger til Krisesenteret for ytre Helgeland.


- Vi begynte å tenke på det da det ikke ble noe av støttekonserten som Jostein Pedersen tok initiativ til, forteller hun.les mer her: Russeshow hjelper krisesenter


kilde: helgelands blad

Side 21 av 33
« Forrige side  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33  Neste side »


 
Om Russebuss.no | Vilkår og Regler | Tips ossCopyright © 2002-2011 - Anders Venaas