Meny
Hjem
Vi trenger sjåfør!
Sjåførformidling
Medlemsfordeler
Gjestebok
Samarbeidspartnere
Annonser
Info
Kalender
Tips
WebButikk
Bilder
Login
Navn:
Epost:
Overskrift:
Innlegg:
Kontigent 2009torsdag den 19. februar 2009 - Indian sjåfør nr 22
Hei
Når kommer krav om betaling av kontigenten for 2009?

re: betaling til sjåførtorsdag den 19. februar 2009 - Anders - Russebuss.no
Hei.

Hvordan du velger å dele opp betalingen er helt opp til deg, men det som er vanlig er dele opp i 2-3 avdrag. Og siste betaling være før siste uke. Dette for å sikre at man får pengene for kjøringen. Betaling helt på slutten er ikke å anbefale da de fleste bussene sliter litt med økonomien på slutten.

mvh
Anders
Styret
Russebuss.no


RE: Vinduer i bussentorsdag den 19. februar 2009 - Anders - Russebuss.no
Hei.

Kravet er x ant nødutgangsvinduer. Kommer an på antall passasjerer. Disse skal i følge vegvesenet være jevnt fordelt i hele bussen.

mvh
Anders
Styret
Russebuss.no


RE: Vinduer i bussenonsdag den 18. februar 2009 - Sjef
Ruter foran kan jo være greit :p

Vinduer i bussenonsdag den 18. februar 2009 - Daniel
Hei! Vet dere om det er noen regler for russebusser i 2009 som tilsier at man MÅ ha vinduer både foran og bak i bussen? En fyr som sa det, men stusset litt i og med at de fleste busser ifjor hadde dekket til alle vinduer bak i bussen.

betaling til sjåføronsdag den 18. februar 2009 - Alex
Hei ! Første gang jeg kjører russebuss, lurte på hvordan betaling prossessen fungerer. Fikk høre at halvparten ved kontraktinngåelse og halvparten før selve kjøringen. Er dette riktig eller kan man dele opp betalingen sånn at litt før russetiden og litt på slutten ? Takk

Fikk godkjent ombygning i dagtirsdag den 17. februar 2009 - Marius Clausen
Etter å ha hørt at det skulle være vanskelig å få godkjent ombygging til Russebuss, var jeg veldig spent da jeg kom til kontroll på Jesheim i dag. Men det gikk så greit så, bussen er en 89 volvo B10R med Arna Karosseri og Arna seter. Hadde byttet til 10mm bolter, og de var festet ved at det var gjenget opp i skinnen under gulvet, men dette var ikke godt nok, så jeg må sette på skive og mutter på boltene, så går det greit, og det var mangelen jeg fikk. Beltene er av en type med Løkke i enden, så de ble bare festet rundt rørene i setekonstruksjonen(de rørene sitteputen ligger på) med 20 års erfaring med russebuss har jeg noe erfaring når jeg bygger om til Russebuss, så ombygningen er utført på en solid og grei måte, og alt ser greit ut, så det har sikkert medvirket til at det hele gikk greit. Baren er i 100% treverk og har ingen skarpe hjørner, så den ble det ikke noen komentarer til heller. Det er heller ikke gjort noen forandringer ved at vinduer er dekket til. veggene foran og bak dørene er også beholdt. Ellers er det en veldig grei og enkel ombyging, mange av setene er dessuten festet med 3 bolter og noen med 4. Dersom det ikke har vært mulig å feste i metal i den ene enden av benet, er det brukt 5x5cm skiver under gulvet og da er det festet med 2 bolter i stål i den andre enden av benet, så det uansett sitter skikkelig. Beltene i baksetet er av (normal)typen med metall feste, som er boltet gjennom veggen og inn til en stålprofil i motor rommet og festet med mutter, så det var helt greit. Eneste dumme er at jeg har brukt masse tid på å gjenge opp, når jeg alikavel må feste med med skive og mutter. men nå får gutta på stabek en grei buss med hele 33 plasser, bar og dansegulv.

Kontrakt.mandag den 16. februar 2009 - Indian sjåfør nr 22
Ingen prestasjon å finne seg en russebil men heller verre å finne en i bra stand for en fornuftig pris. Så har vi folk som flår russen uten skrupler.
Maile meg og jeg kan vurdere pris og tilstand på bilen for dere.
Jeg bor i Fredrikstad og kjører hele Østfold og Oslo nesten hver dag.
En bil er mye mer enn en motor, karroseri og 4 hjul....
For all del styr unna de som vil selge bil som russebil.

Kontrakt.tirsdag den 10. februar 2009 - Russ 09
Vi er en gjeng på 6 stk som har fått oss russe bil. Vi har funnet ut at vi må ha en slags kontrakt mellom oss på bilen, som går på litt forskjellig, penger, ansvar ect. Noen som har en slags "mal" på dette eller forslag til hvordan jeg skal skrive denne? Setter pris på alle mulige tips :D

Trenger dere plass til russebuss?mandag den 9. februar 2009 - Cecilie
Leier ut plass til russebuss.
En drøy halvtime utenfor Oslo. Inngjerdet med tilgang på strøm.

Send mail dersom dette er av interesse!

Mvh Cecilie :)


RE: Får vi godkjent russebussen vår?torsdag den 29. januar 2009 - jan-ole
Hei. Vi er 5 jenter som har en nettbuss til russebuss, uten logoen. Vi har sofa, 42" tv, anlegg, kjøleskap, komfyr, fryser, dobbel seng, dusj, do, andre sovesenger, 8 passasjer plasser og to sitte grupper foran og bak (sofaen og setene) og stikkkontakter ++ . så vi lurte på om den kommer til å komme gjennom registreringen til russebuss? håper veldig på svar.


SVAR: Hvis bussen er registrert som en campingbuss, så er det ikke noe i veien at dere bruker denne til russebuss i russetiden deres.

Pass på at dere har riktig antall seter i vognkortet og at det er en elektriker som har lagt det elektriske og godkjent det.

Mvh
Jan-Ole
Styret
Russebuss.no


Får vi godkjent russebussen vår?onsdag den 28. januar 2009 - Mia
Hei. Vi er 5 jenter som har en nettbuss til russebuss, uten logoen. Vi har sofa, 42" tv, anlegg, kjøleskap, komfyr, fryser, dobbel seng, dusj, do, andre sovesenger, 8 passasjer plasser og to sitte grupper foran og bak (sofaen og setene) og stikkkontakter ++ . så vi lurte på om den kommer til å komme gjennom registreringen til russebuss? håper veldig på svar.

Unnskyld meg.søndag den 11. januar 2009 - Kenneth
Unnskyld meg, men enig med Indian sjåfør, det viktigste må være sikkerheten. Få russen trygt fram, ihvertfall det som er jobben jeg får betalt for. Og for det andre, har noen store fritids problemer som må drive å "hacke" 10 siste linker. Moro å ødelegge for andre, vil jeg tro, må være eneste grunn.

Er det mulig og få leid en russebuss til et skole ball i ca 1 time..?lørdag den 10. januar 2009 - Engebråten Skole - ball 09
Heisann!

vi er en gjeng med gutter Fra 10 klasse på Engebråten skole som har veldig lyst til og leie en buss til ballet.. men vi lurer på hvor mye det koster og hvor det er mulig og finne det? vi holder til i OSLO

takk!

ta gjerne kontakt på

Hazem_400@hotmail.com


seter fredag den 9. januar 2009 - jente russ 10
hei, jeg lurte på om hvor mye det ca kostet å tekke om seter i bussen og om dere vet om et sted for man kan få rabatt på maling til å male bussen med?

vet dere om noen vi kan kontakte som har bra greie på interiør, hvor mye det ca. koster?


EkskusivT skrapmandag den 22. desember 2008 - indian sjåfør #22
Tror han Lars har ikke fått med poenget med innlegget mitt. Gamle busser har jo sjarm slik den jeg så i 2008. Den hadde ikke gasswire og det lå en full russ bak i bussen over motorkassen og ga gass så sjåføren kunne kjøre.
Livsfarlig spør du meg.
Jeg kjører minibuss og vogntog så jobben hos Norgesbuss er ikke aktuell for meg.:)

EksklusivT skrapsøndag den 21. desember 2008 - Lars
Det viktigste er at jentene på bussen er fine og at man tjener godt.

Litt av sjarmen med russebusser er at det er gammelt. Hvis du synes det er for jævelig å kjøre gamle slitne busser kan du jo ta jobb i Norgesbuss istedenfor en russebuss


Eksklusiv skrapsøndag den 21. desember 2008 - indian sjåfør #22
Hva er det som gjør at russen betaler hundretuser av kroner for å overta skrap fra andre?
For noen dager siden hentet jeg en buss med fersk EU-godkenning. Under stor tvil kjørte jeg bussen.
Bussen ble levert med flat batteri og det kostet 1250 kroner for starthjelp fra Viking for nyinnkjøpt buss til 230 tusen kroner. Påbygget på taket holdt mange liter med vann som rente inn i bussen. Defroster virket ikke og frontstykke lå på bakken.
Ute på motorveien fikk jeg opp hastigheten til 60 km/timen på flat vei som gikk ned til 25 km/timen ved den minste motstand. Den vandret på veien og rattet måtte konstant korrigeres for å holde bussen på veien.
Fin buss som førstemann til kolonekjøring til Stavanger eller Lillehammer.
Gasspedalen var så stiv at jeg måtte bruke kroppsvekta på gassen for å få opp turtall.
Bussen var bra ble det sagt av de forrige eiere, den gikk helt til Stavanger og Tryvannet uten problemer i 2008. Etter tilstanden på bussen ville jeg si at det er en prestasjon å kjøre Moss til Oslo med bussen.
Er det eneste krav som stilles til en 25 år gammel buss til 230,000 kroner? At den skal kunne klare en tur på 1000 kilometer?
Jeg kan ikke forstå at bussen ble EU-godkjent og jentene måtte ha hatt god hjelp av noen kjente på verkstedet. Jeg anbefalte at bussen kjøres til Statens Vegvesen for ny kontroll og kjøpet gjøres om.

re leie russebusssøndag den 14. desember 2008 - jan-ole
ta kontakt med www.russebussutleie.no

mvh
jan-ole
styret
russebuss.no


leie russebussfredag den 12. desember 2008 - Therese
heihei.
noe som har nooe forslag til steder vi kan leie russebuss?

Side 10 av 22
« Forrige side  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22  Neste side »

10 SISTE LINKER
1) Martinsen Limousine
2) Sentrum Lyd
3) Russebussutleie