Meny
Hjem
Vi trenger sjåfør!
Sjåførformidling
Medlemsfordeler
Gjestebok
Samarbeidspartnere
Annonser
Info
Kalender
Tips
WebButikk
Bilder
Login
Navn:
Epost:
Overskrift:
Innlegg:
Høydeonsdag den 6. april 2005 - Kristian
Det skjønte jeg ikke helt.. hvis broen er 4,09 så burde det jo gå greit med en høyde på i hvert fall 4,0meter?!

høydeonsdag den 6. april 2005 - tor
under den laveste tryvannsbroen kan ikke bussen din være høyere enn 3.9 meter fordi broens høyde er på 4.09

Hoeydeonsdag den 6. april 2005 - Steinar
Ingen busser har saa langt hatt prolemer der, saa det gaar nok bra..

Høyde på buss med takanleggonsdag den 6. april 2005 - Kristian
Noen som vet hva som er høyeste høyde man kan ha på russebuss med takanlegg for å komme seg under f.eks. broen ved Besserud?! Hilsen Kristian

Bruk av gjestebokmandag den 14. mars 2005 - russebuss.no
Dette forumet er til for å diskutere små og store problemer. Nå står russetiden for tur om ikke mange dagene, og vi i Russebuss.no gleder oss til å jobbe sammen med alle sjåfører og alle dere som er russ. Vil minne om at vi står fritt til å slette alle innlegg på dette forumet. Alle meldinger med krenkende innhold og alle annonser slettes fra disse sidene. Vi har en egen side for annonser. Alle som trenger sjåfør kan gå til siden "vi trenger sjåfør". Alle ledige sjåfører må finne buss der. MERK alle som skal få se buss gjennom disse sidene MÅ være medlem av russebuss.no.

gutter og jenter (damer)mandag den 20. desember 2004 - Helèn
hei hei hei... det er ikke bare menn som er medlem av russebuss.no..... vi er to damer og...
Helèn


Stå på!lørdag den 4. desember 2004 - Sir Pimpsalot
Stå på gutta.. Rock on..

WWW.EASTERNHILL.TK


RE: Tryvann trefftirsdag den 16. november 2004 - Russebuss.no
Hei..

Det er ikke sendt inn en søknad på tidspunktene ennå. Så det er ikke bestemt ennå når Tryvann skal blir, men når det er bestemt så kommer det på vår side.


Tryvann treffmandag den 15. november 2004 - Cathrine
Er det noen som kan fortelle meg når Tryvann er?? Og hvor jeg kan finne mer info om Tryvann treffet?? Eller gi meg mail adr til noen jeg kan kontakte som vet dette, eller vet om noen som vet??? VIKTIG! Send meg en mail, plis!

VINTERLAGRING - konserveringtorsdag den 4. november 2004 - russebuss.no
Hva er konservering?
Konservering i denne forbindelse betyr å ta vare på bussen i lengre perioder når det blir kaldt og når den skal stå stille. Dvs. frostveske nivå og frysepunkt, oljenivå, pressenning mot snø og regn, oljenivå på girkasse, syre/vann på batterier servo-ojlenivå og annet. Dette kan dere gjøre selv hvis dere kan litt om motor og buss, men hvis dere trenger hjelp til dette er det bare å sende en mail på post@russebuss.no så skal vi hjelpe dere så fort vi kan.
Priser tar vi når dere kontakter oss

Vinterlagringonsdag den 3. november 2004 - André
Lurer på hva som er det viktigste å huske på før vinterlagring av buss..

LEDIG SJÅFØRtorsdag den 28. oktober 2004 - russebuss.no
Dersom du er ledig sjåfør og medlem av russebuss.no er det viktig at du ikke legger ut annonse om deg selv her. Sjekk ut annonsene på vi trenger sjåfør. Der er de ledige bussene. Fra 5 nov. vil alle annonser som ligger her på gjesteboka slettes. Dere som er medlem av russebuss.no vil få kontaktinfo på busser som søker sjåfør. Mer info på medlemsmøte. Sjekk ut sjfåørboka på logg inn. Har du ikke passord? ta kontakt med oss. Denne siden er kun for medlemmer. Alle medlemmer vil snart få personlig brukernavn og passord. Mer info om dette kommer også.

russebuss.no


Trenger sjåførtorsdag den 23. september 2004 - russebuss.no
Deres om trenger sjåfør legger inn annonse på "Vi trenger sjåfør" på den blå linja ovenfor. Alle som annonserer etter sjåfører i gjesteboka vil bli slettet uten varsel.

russebuss.no


sangonsdag den 22. september 2004 - sang
Hvem hadde sangen "vi vil ha penger bebe.."? Det var en drit fet låt!!!

det er Oral Bee - penger :P


RUSSETIDEN 2005tirsdag den 14. september 2004 - russebuss.no
Da var vil klare for ei ny russetid. Vi har nå ryddet vekk alle gamle innlegg og håper at denne gjensteboka kan være ett sted hvor vi kan diskutere ting som interesserer oss. Alle annonser som legges ut på disse sidene vil bli slettet. For annonsering gå til siden "Annonser" Sjåfører som trenger jobb: følg med på siden "Vi trenger sjåfør" Denne siden vil snart bli modifisert slik at bare dere som har betalt medlemskontingent kan få nødvendig kontaktinfo, men dette vil ikke skje før nærmere jul. Fra samme dato vil vi også fjerne alle innlegg på denne siden om ledig sjåfør annonser. Dette gjør vi fordi vi mener at det skal være en fordel å være medlem av russebuss.no og at de som er medlem skal få formiddling gjennom oss, og at de som ikke er medlem må gjøre denne jobben selv. Dersom noen ønsker medlemsskap for resten av dette året fram til 1. april neste år kan ta kontakt med oss på support@russebuss.no. For resten av dette året har vi redusert kontingent. Dere som trenger en buss å kjøre i russetiden sjekker ut siden "Vi trenger sjåfør" øverst på den blå linja. Vi er igjen klare for å stå på dag og natt. Så, fram til mai - ha en fin vinter. Håper alle får ei fin russetid.

Hilsen oss i
Russebuss.no


sjåførbusstirsdag den 14. september 2004 - Østen
Bjørn. Jeg tviler på at noen har noe imot at du fikser en "sjåførbuss". Når det gjelder tryvann så er vi litt mer inn i prosessen i år, å antar (med stor sikkerhet) at brakkefasilitetene våre vil bedre seg til våren kontra forrige år. Men ingen stiller seg nok i veien for at du kommer med en buss med mulighet for å slappe av og sove i. Eller rett og slett bare ha en stille stund for seg selv. ALLE hjelper bjørn med å finne varme.

Østen
Russebuss.no


Buss til RUSSEBUSS.NO???lørdag den 11. september 2004 - Bjørn "skjeggat nordlenning, fløtta tel Trysil"
Hei, har overtadd en gammel russebuss, me ubetydeli mangel-lapp.
Har længe meint att vi sjåføra burde ha en BUSS, ikje ett trasi telt, eller "dvergbrakke".
E det nåkka interæssa før slikt, så planlegg æg å bygge om bussn tel kæmpar, MED SÆNGEPLASSA. E ikje sikkert æg kjøre '05 sesongen, mæn vil gjærna stille opp om det e interæssa/ mulihet før det. send gjærna sms, eller mail.(90783800)
Har nån varmapparat, eller radiatora, bussn e kald om natta. bjørn.

???onsdag den 16. juni 2004 - må få tak i den
Hvem hadde sangen "vi vil ha penger bebe.."? Det var en drit fet låt!!!

Grill-partytirsdag den 15. juni 2004 - Play Stine
Hva med å slenge ut bildene fra grillingen deres a Anders?

Side 22 av 22
« Forrige side  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22

10 SISTE LINKER
1) Martinsen Limousine
2) Sentrum Lyd
3) Russebussutleie