Meny
Hjem
Vi trenger sjåfør!
Sjåførformidling
Medlemsfordeler
Gjestebok
Samarbeidspartnere
Annonser
Info
Kalender
Tips
WebButikk
Bilder
Login
Navn:
Epost:
Overskrift:
Innlegg:
Fredrikstadfredag den 9. april 2010 - indian sjåfør #22
Jentebussen heter Klin Gærn og har sjåfør...
Hvor er Plectrum 2010 fra?

2 russebusser i fredrikstad i åronsdag den 7. april 2010 - PLECTRUM 2010
Det er 2 russebusser i fredrikstad i år, en jentebuss og en guttebuss. Vi har fått 5/5 og 2/2 i ringen på tryvann og lillehammer, guttene husker jeg ikke her og nå! Dekknavnet deres er hvertfall "The brotherhood". ;-)

Busser i Østfold?fredag den 26. mars 2010 - Indian Sjåfør # 22.
Jeg savner russebusser i Østfold/Fredrikstad i år...vet dere om det er noen i Østfold i år?

aggregatfredag den 26. mars 2010 - Indian sjåfør nr 22
Du får sikkert bygd inn et aggregat i bussen. Kan lønne seg etter min mening om bussen er relativt ny og med mange år igjen som russebuss.
Å bygge inn et aggregat er ikke noe 18-åringer bør gjøre selv. Bruk fagfolk.

aggregatonsdag den 24. mars 2010 - Chris
Hva er reglene for bruk av aggregat?
Er det vanskelig å få det bygd inn i bussen?

Takriggmandag den 15. mars 2010 - Emil Ræder
Hei, Er det noen her som vet hvilke verksteder som kan montere takrigg på buss? Det er snakk om en volvo b10m. Skal være et verksted som har montert takrigger før.

fordel?fredag den 12. mars 2010 - Indian sjåfør nr 22
Det er bare fordeler ved å melde sjåføren inn i russebuss.no. Det er en gjeng som frivillig har startet opp det hele i russens tjeneste.
Å telle på småpenger er dårlig økonomi....bussen min stoppet i Lillesand i 2008. Jeg ringte russebuss.no og hele 7 busser stoppet der vi var. Alle russ i bussen fikk reise videre mens jeg ordnet borttauing til verksted. Det ble en langtur tilbake på motorsykkel som jeg hadde med i bussen.
Det viktigste var hjelpen vi fikk fra medlemsbusser. Så får vi stadig meldinger om kontroll her og der.

fordel?søndag den 28. februar 2010 - lars
Hva er fordelen med å registrere sjaføren vår her? er fra kongsvinger så møter å sånn er vel lite aktuelt=? men kommer sjaføren gratis inn på lillehammer osv.??

re: Sidestilte seter!tirsdag den 9. februar 2010 - Anders - Russebuss.no
Hei.Det som ikke er lov er å lage "nye" busser med sidestilte seter. De som allerede har dette er det fremdeles lov så lenge det ikke blir flyttet rundt på noen seter. Det er lov å ta ut seter uten å snu om på alle, men ikke lov til å sette inn flere.

mvh

Anders
Styret Russebuss.no


Sidestilte seter!torsdag den 4. februar 2010 - Ane Renate Hvoslef
Er det fortsatt tillatt med sidestilte seter? Hørte noe om at det ikke skal være lov etter 2010 eller noe? Men de som skal kjøpe bussen vår for å være russ i 2012 vil ha sidestilte, er ikke det mulig?

medlemskapsøndag den 10. januar 2010 - Ram Nagalingham
jeg vil medlemskap på russebuss.

Re: Medlemskaptorsdag den 17. desember 2009 - Anders - Russebuss.no
Det koster 500 kr. For å melde seg inn send en epost til support@russebuss.no

mvh

Anders
Styret Russebuss.no


Medlemskaponsdag den 16. desember 2009 - Anders
Hei!

Hva koster medlemskapet hos dere`?


Re sjekk buss.mandag den 14. desember 2009 - kenneth
Hei, min anbefaling/tips til deg Rikke er at har dere f.eks kjøpt scania så kan dere få sjekke den hos scania, har dere f.eks kjøpt volvo så kan dere sjekke den hos volmax.. Kan ta sjekk hos merkeverkstedet eller evt. eu kontroll om det er tid for det så har dere tatt "to fluer i en smekk".

Takriggsøndag den 13. desember 2009 - Henrik
Hei, vi har kjøpt en russebuss hvor tagriggen var litt råtten. PLatene var brukt og bjelkene som gikk på tvers av bussen var gjennområtne. Vi har da byttet ut bjelkene med nye som er i samme dimensjon. Men kan vi bruke spon ekstra gulvplater istedenfor de osb platene som var der fra før av?

Sjekking av bussfredag den 4. desember 2009 - Rikke Antonsen
Hei. Vi ser etter russebuss, og ringte naf ang om de kunne sjekke bussen for oss når vi eventuelt finner en. Men de gjorde ikke dette. Hvem kan man kontakte for å få en slik sikkerhetssjekk?

Et plass til å ha russebussen vår frem til mai?mandag den 30. november 2009 - Mari
Hei!
Vi er en russebuss som kommer fra Oppegård/Langhus. Bussen vår trenger et å være når vi skal bygge og fikse på den frem til mai. Vet dere om noen sted som det kan gå ann å leie? Pris kan vi diskutere :) Vi trenger det veldig!!

Hilsen noen jenter som trenger hjelp :)


kronaonsdag den 4. november 2009 - petter
Hey russefolk. Vi tenkte å bygge krone på bussen vår. Men vi er i tvil om hvordan vi gjør dette riktig. Vi er 3-4 stk som kan snekktre, mekke slikt. men trenger hjelp. Har noen en skikkelig link til hvordan vi bygger en russekrone?

takker for svaaar :)


Ref takriggfredag den 4. september 2009 - Dag Henrik Matheson
CN Scania er relativt greit å få igjennom med takrigg. Selger vi bussen til dere inkludert takrigg, garanterer vi at alt er i orden når det gjelder godkjenninger. Mulig at maks taklast blir 1200 kg, men vi vil prøve å få den igjennom med 1500 nyttelast på taket.
Du kan kontakte meg på telefon:
928 01 828

Mvh

Dag Henrik


Takriggonsdag den 2. september 2009 - joakim
hei, leste noe om at dere har kjøpt inn de siste scania CL113 bussene... står at det ikke er noe problem og få innstalert tagrigg på disse bussene.. betyr det at dere garanterer for at dere kan skaffe en legal takrigg med alt av labratorie/påbyggerverksted pappirer til en fornuftig pris? dere har fått med dere de nye reglene om endringer av bussers konstruksjon? Mvh joakim

Side 8 av 22
« Forrige side  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22  Neste side »

10 SISTE LINKER
1) Martinsen Limousine
2) Sentrum Lyd
3) Russebussutleie