Interiør til russebussen

Russebuss.no utfører små og store håndverk i deres russebuss. Det er kreativiteten og lovverket som setter grenser for mulighetene. Vi tilbyr bygging av bar, retting av tak/gulv og legge lysdetaljer, for å nevne noe. Kom med en forespørsel vedrørende deres ønsker, så kommer vi med konkrete løsningsforslag på arbeidsoppgavene som ønskes utført.

Tidligere interiør i våre russebusser

Under kan du se eksempler på tidligere interiør vi har levert i russebusser

Tilbakemelding fra tidligere russegrupper

Under kan du lese hva tidligere russegrupper har sagt om samarbeidet

Hun Her 2022

"Er så utrolig takknemlig for å ha inngått samarbeid med dere! Vi var lenge på jakt etter et firma som var seriøse og leverte busser av høy kvalitet - og er ingen der ute som kan måles med dere og kvaliteten på produktet dere tilbyr! Vi føler oss sinnsykt godt tatt vare på og føler at dere tar oss på alvor når vi kommer med henvendelser."

Brew Bus 2022

"Først og fremst skilte Russebuss.no seg ut. De andre leverandørene eller hva d kalles var ikke like fleksible med tanke på akkurat hva VI ville ha. Vi vet, og har sett at Russebuss.no hjelper oss med å bygge bussen akkurat slik vi vil ha den. Bussene til Russebuss.no har ofte et særpreg, noe du ikke har sett før, og det setter hvertfall jeg stor pris på. Ellers er jo prisene bra, ikke at jeg vet altfor mye om det. De er også sykt raske til å svare hvis man lurer på noe! D er nesten litt som et vennskap, hahah..."

Anthem 2022

"Hvis vi måtte beskrive vårt samarbeid med Russebuss.no med 1 ord, så ville det vært: Ubeskrivelig. Når gutta og jeg kontaktet Russebuss.no for snart to år siden, så ble vi tatt imot med åpne armer. Kjemien mellom oss og dere var uten tvil på plass fra første stund. Og siden den gang vil jeg si samarbeidet har blitt bedre og bedre. Dere Russebuss.no gutta er de eneste i gamet som kan klare å oppfylle våre ambisjoner for bussen. Dere leverer og overgår dere selv hver gang dere setter henda i et nytt prosjekt..."