Leie partybuss / russebuss for en dag

Er du russ og ønsker leie russebuss for en eller flere dager i russetiden? Eller kanskje dere foreldre har lyst på en partybuss for en kveld? Mimre om russetiden for 20 år siden.

Passer også perfekt til bryllup, firmafest, utdrikningslag, sommerfest eller bursdag.

Du kan leie en eller flere dager i russetiden eller utenfor russetiden.

Bussen

Dere henter russebussen i vår busshall i Sørum (mellom Oslo og Gardermoen). Vi har flere dagsleiebusser med forskjellige temaer, men vi benytter hovedsakelig vår egen "Russebuss-buss" eller "Drammen-bussen". Av og til bruker vi også vår gamle traver "Kongedømmet", men hun begynner å bli litt sliten.... I Kongedømmet feks kan dere være 27 passasjerer + sjåfør

Interiør

Party- / Russebussen dere leier av oss leveres med et elegant interiør, som vi i Russebuss.no kaller for "satseinteriør". Det betyr at bussen sannsynligvis tidligere har vunnet kåringer på landstreffer. Bussen innholder et konseptbygget design, kule spesialeffekter. Dere vil nok aldri glemme kvelden dere leide russebuss :-)

Lyd og Lys

Party- / Russebussen man leier for en dag / kveld (eller flere) er stappet full med konserthøyttalere. Subwoofere og Topper lager sammen en klar lyd og det rister i brystet (noen av oss kanskje ere ambivalente til akkurat den rystingen i brystet?) Man bør absolutt bruke ørepropper! Lydanlegget tilkobles enkelt fra telefonen med Spotify. I tillegg til lyden er bussen utstyrt med masse lyseffekter såsom strober, lasere, crystal balls og røykmaskin.

Strøm til lydanlegget genereres enten av bussen selv via inverterteknologi (det kan også være agregat).

Henting av buss

Dere henter Party- / russebussen i vår busshall i Sørum (mellom Oslo og Gardermoen) ca. kl. 16 aktuell dag. Vi sender ut all nødvendig informasjon på forhånd (reg. nummer ,hvor er nøkkelen, hvordan starte bussen, hvordan sette på lyden etc.).

Dere leverer bussen tilbake før kl. 14 dagen etter. Bompasseringer vi bli etterfakturert. Det vil også bli etterfakturert hvis noe er ødelagt. Søppeltømming inngår ikke i prisen.

Pris

13 000 kr / dag utenfor russetiden

20 000 kr /dag i russetiden

  • Tilkommer bussjåfør - dette ordner du selv (men vi hjelper deg gjerne)

  • Tilkommer drivstoff + bompenger